+45 60 17 91 00

Om os

Kvalitets håndværk i Aalborg og omegn af høj faglig standard.

Tømre Aalborg

Din tømrer med fagligheden i orden

Hos Krogner & Toft får du en professionel løsning – hver gang.

Vores nordjyske virksomhed blev etableret i 2018 af Rasmus Krogner og Erik Toft Nielsen. Både Rasmus og Erik har en tømreruddannelse og adskillige års erfaring inden for branchen med sig i bagagen, og Erik kan også bryste sig af titlen bygningskonstruktør.

I det daglige er der en klar opgavefordeling mellem de to ejere. Mens Erik tager sig af alt det tekniske med tegninger med videre, står Rasmus primært for al kontakten med kunderne og for at løse de opgaver, som kunderne ringer ind med

Kvalitetsbevidsthed hele vejen igennem

Kvalitet er den værdi, som bliver vægtet højest. Det arbejde, som bliver udført, skal være ordentligt og af en høj faglig standard. Kunderne skal gerne have en god oplevelse, når de samarbejder med os og ende ud med et resultat, som de er tilfredse med.

Kvalitet er mange ting. Det gælder alt fra valget af materialer og måden, som opgaven bliver udført på, til den service, der bliver ydet undervejs, og det resultat, som arbejdet munder ud i. Du får hos os kvalitet hele vejen igennem – og du kan være sikker på, at du ender ud med en professionel og gennemarbejdet løsning.

Tømrer med fagligheden i orden

Kontakt os i dag for et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores arbejdsområder, eller hvis du gerne vil have os til at udarbejde et tilbud til dig.

Du kan give os et kald på telefon 60 17 91 00,
sende en mail til os på info@krognerogtoft.dk
eller indsende nedenstående kontaktformular

     Ring: 60 17 91 00 Få et tilbud 60179100 Få et tilbud