+45 60 17 91 00

Vinduer og døre/nye, montering og renovering

Vinduer og døre/nye, montering og renovering

Nye vinduer og døre til din bolig

Vinduer og døre er med til at give din bolig personlighed og karakter. Hvad enten du vælger at forkæle din bolig med en mere eller mindre vedligeholdelsesfri løsning med nye vinduer og døre i træ/alu eller vælger en klassisk løsning med træ, giver det et bestemt præg til din bolig. Vælger du for eksempel en løsning med nye vinduer og døre i træ/alu, kan du glæde dig over et moderne udtryk i en løsning, der er enormt let at vedligeholde, er langtidsholdbar og let at holde ren. Vælger du til gengæld en løsning med nye vinduer og døre med træ, får du en klassisk løsning, der tilføjer varme og charme lige der, hvor din bolig åbner sig mod omverdenen.


Hos Krogner og Toft – din lokale ekspert i tømrer- og snedkeropgaver – hjælper vi dig naturligvis med at finde præcis de vinduer og døre, som matcher dine ønsker, dit budget og ikke mindst din bolig. Vi har et solidt kendskab til leverandører, der lever op til vores egne høje kvalitetskrav, og som kan levere nye vinduer og døre i forskellige materialer og udformninger, der passer perfekt til dig og din bolig.

Vi sørger selvfølgelig for at rådgive dig i dit valg – ligesom vi naturligvis sørger for professionel montering af dine nye vinduer og døre.

Nye vinduer og døre til din bolig

Hvad kan din tømrer i Aalborg hjælpe dig med?

Vinduer og døre montering

Lad nye vinduer og døre friske din bolig op

Som nogle af de få bevægelige elementer af din bolig er dine vinduer og døre noget af det, der slides og ældes hurtigt, særligt på ældre huse med originale vinduer af træ. Heldigvis er dine vinduer og døre noget af det, som er mindst omstændeligt at renovere eller at skifte helt.

Når du skal have nye vinduer, skal du tage stilling til, hvilket materiale der passer bedst til dig. De forskellige materialer, som døre og vinduer oftest er lavet af, har nemlig vidt forskellige fordele og ulemper. Et vindue i træ/alu betragtes for eksempel ofte som værende vedligeholdelsesfrit. Det skal ikke males udvendigt, og du kan nøjes med at vaske det blot få gange på et helt år. Der findes også forskellige udgaver af trævinduer – et klassisk valg, hvor vinduet holder sin særlige finish i årevis gennem overfladebehandling med maling eller olie. Valget er dit – og det er mest af alt et valg baseret på smag og behag.

Få tilbud på vinduer og døre inklusiv montering

Vi er altid klar til at rådgive dig i dit valg af nye vinduer og døre. Uanset, hvad du måtte have af ønsker og ideer, er du velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om de mange muligheder. Du kan eventuelt også blive inspireret af de flotte løsninger, vi tidligere har lavet. Vi giver dig naturligvis vores vanligt høje kvalitet sammen med en personlig service og en samlet pris på vinduer og døre inklusiv montering.

Vil du gerne have et tilbud på nye vinduer eller døre?

Indhent et tilbud på nye vinduer og døre eller efterisolering af din bolig.

Kontakt os, så sætter vi et tilbud sammen til dig med en god pris på nyt tag, nye vinduer eller noget helt tredje.

Du kan give os et kald på telefon 60 17 91 00,
sende en mail til os på info@krognerogtoft.dk
eller indsende nedenstående kontaktformular

     Ring: 60 17 91 00 Få et tilbud 60179100 Få et tilbud