+45 60 17 91 00

Total renovering

Totalrenovering

Professionel totalrenovering af din bolig

Når du skal totalrenovere din bolig, er der mange overvejelser og beslutninger, som kræver overblik, projektstyring og erfaring. Vores ekspertise i totalrenovering er din sikkerhed for professionel rådgivning og håndværksmæssig faglighed gennem hele forløbet fra planlægningsfasen til renoveringsarbejdet og helt indtil, du træder ind i din færdigrenoverede bolig. 

 

Vi tilbyder professionel totalrenovering på baggrund af adskillige års erfaring fra tømrerbranchen. Vores erfaring er desuden kombineret med vores bygningskonstruktør Eriks specialviden om totalrenovering af boliger. En specialviden som giver dig en særlig høj grad af sikkerhed, professionalisme og håndværksmæssig kvalitet gennem hele renoveringsprocessen. Her har du mulighed for at få forståelig og kyndig rådgivning samt sparring gennem totalrenoveringens mange faser – fra tilstandsvurdering over valg af forskellige byggematerialer til renoveringsproces vil vi sørge for at give dig et overblik, der giver dig sikkerhed for kvalitet og et færdigt resultat, som vi er sikre på, at du bliver glad for.

Professionel totalrenovering af din bolig

Hvad kan din tømrer i Aalborg hjælpe dig med?

Totalrenovering

Kvalitet, service og overblik over totalrenoveringen

Samtidig med vores fokus på det gode håndværk vil vi naturligvis sørge for, at der er en fornuftig gennemsigtighed i budget og tidsplan. I tillæg til vores kompetencer i totalrenovering giver vi dig derfor mulighed for at følge projektet på tæt hold, hvis du har lyst.

Hos Krogner og Toft er vi nemlig stolte af det arbejde, vi udfører. Vi har stået for totalrenovering af utallige boliger, ligesom vi på projektbasis har beskæftiget os professionelt med alle de forskellige facetter, som en totalrenovering består af. Vi fører dig således bekymringsfrit gennem hele projektet, der ofte kan være en uoverskuelig størrelse at følge fra sidelinjen.

Vi sørger naturligvis for den overordnede projektstyring, overholdelse af deadlines og budget og sætter samtidig en ære i at give dig relevante opdateringer og information om de arbejdsmæssige fremskridt undervejs. Vi er således det stabile bindeled mellem dine ønsker og det endelige resultat.

Få et uforpligtende tilbud på totalrenovering

Vi vil glæde os til at høre om dine planer. For vi ved, at vores arbejde som tømrerfirma i bund og grund handler om at realisere dine drømme gennem en total renovering af din bolig. Derfor er vi meget opmærksomme på først og fremmest at lytte til dine overvejelser og behandle dine ønsker, behov og planer med renoveringsprojektet med respekt. Det er naturligvis vores pligt, som de stolte håndværkere vi er, at levere det højeste niveau af professionalisme fra start til slut.

Du kan sagtens henvende dig med en forespørgsel til os uden at binde dig til en aftale. Del dine overvejelser om totalrenovering med os – herefter vil vi sørge for at se nærmere på sagen, diskutere de forskellige muligheder og eventuelt at få arrangeret et møde, hvor du vil få et uforpligtende tilbud på totalrenovering af din bolig. Herefter kan du trygt og roligt læne dig tilbage og nyde at se dine boligdrømme blive realiseret foran dig.

Tømrer med fagligheden i orden

Vil du gerne have et tilbud på totalrenovering af hus?

Kontakt os, så sætter vi et tilbud sammen til dig med en god pris på en totalrenovering.

Du kan give os et kald på telefon 60 17 91 00,
sende en mail til os på info@krognerogtoft.dk
eller indsende nedenstående kontaktformular

     Ring: 60 17 91 00 Få et tilbud 60179100 Få et tilbud