+45 60 17 91 00

Renovering/ombygning af lejlighed

Renovering af lejlighed

Renovering eller ombygning af lejlighed

Bor du i lejlighed og trænger til at få udført renovering, er det noget, vi hos Krogner og Toft sagtens kan hjælpe dig med. Vi udfører renovering af lejligheder med ekspertise og erfaring inden for langt de fleste håndværksmæssige discipliner, der er nødvendige for at få din lejlighed til at fremstå som funklende ny og moderne igen. Vi samarbejder direkte med både elektrikere og VVS’ere ved opbygning af en konstruktion med nye installationer. Her sørger vi for, at alle håndværkere bliver sat ind på det rette tidspunkt, og sikrer dermed en effektiv arbejdsproces, der sparer tid og penge.

Er det køkkenet eller badeværelset i din lejlighed, der trænger til en renovering eller modernisering, kommer vi gerne og deler ud af vores erfaring med at lave velfungerende løsninger, som ofte kan give en bedre og mere effektiv udnyttelse af den begrænsede plads, der er til rådighed i de fleste lejligheder. Vi laver også renovering af gulv og loft i din lejlighed – og det hele sker naturligvis i samråd med dig. På den måde er vi sikre på, at vi rammer en langtidsholdbar løsning for dig, og som passer til dagligdagen for dem, som skal bo i lejligheden.

Ring og tag en snak med os i dag. Så kommer vi og kigger på sagen og giver dig et uforpligtende tilbud på renovering af din lejlighed på baggrund af, hvad vi i fællesskab mener, der kan og skal gøres, for at din lejlighed bliver i perfekt stand igen. På den måde prioriterer vi, at der er overensstemmelse mellem det, du ønsker at få gjort ved din lejlighed, og det, der skal til, for at vi kan levere et håndværksmæssigt resultat, der holder den høje kvalitet og standard, som vi som tømrer- og snedkerfirma er kendt for og stolte af. Det er sådan, vi altid arbejder – og det er sådan, vi sikrer os, at alle vores kunder er glade kunder, der sætter pris på den service, vi leverer.

Renovering af lejlighed

Hvad kan din tømrer i Aalborg hjælpe dig med?

Ombygning af lejlighed

Lad os hjælpe dig med ombygning af din lejlighed

En lejlighed kan synes som en svær størrelse at ændre på. Måske trænger du blot til at få udskiftet nogle mere eller mindre medtagne elementer i din lejlighed. Måske skal du lave et ekstra værelse eller åbne din lejlighed op med lidt færre men større rum. Når vi arbejder på lejligheder, sørger vi som sagt altid for at de løsninger, vi laver, passer nøjagtig til de mennesker, der bor der. Det resulterer oftest i en mere effektiv udnyttelse af lejlighedens rum, som giver mere frihed og kvalitet i dagligdagen. Det er faktisk en af grundene til, at vi elsker vores job.

Få et godt tilbud på ombygning eller renovering

Når vi har talt mulighederne igennem, præsenterer vi dig for en handlingsplan, der indeholder en overskuelig oversigt over målet for renovering eller ombygning af din lejlighed. Vi hjælper dig gerne med at visualisere det færdige resultat med arbejdstegninger – og vi giver dig naturligvis en fornuftig og fast pris samt nogle tidsfrister, som vi ved, vi kan stå inde for og overholde. For vi vil gerne have, at du føler dig helt tryg gennem processen, uanset om der er tale om en mindre renovering af din lejlighed eller en mere gennemgribende ombygning af for eksempel køkken eller badeværelse.

Renovering af lejlighed

Vil du gerne have et tilbud på ombygning af lejlighed?

Kontakt os, så sætter vi et tilbud sammen til dig med en god pris.

Du kan give os et kald på telefon 60 17 91 00,
sende en mail til os på info@krognerogtoft.dk
eller indsende nedenstående kontaktformular

     Ring: 60 17 91 00 Få et tilbud 60179100 Få et tilbud