+45 60 17 91 00

Renovering/ombygning af sommerhus

Renovering/ombygning af sommerhus

Renovering eller ombygning af sommerhus

Et sommerhus er ofte det sted, hvor vi tilbringer noget af den dyrebareste tid, vi har – vores ferie og fritid med dem, vi holder af. Her skal der gerne herske fred og idyl og være styr på tingene, så vi blot kan læne os tilbage og nyde en tilværelse med et minimum af bekymringer, problemer og daglige frustrationer. Derfor fortjener dit sommerhus netop den kærlige hånd eller den opgradering, som det har brug for.

Måske trænger dit sommerhus til en udvendig opgradering i form af en solvendt terrasse, et nyt og bedre isoleret tag eller måske en langtidsholdbar modernisering af sommerhusets gamle facade. Måske er det blevet tid til, at dit gamle sommerhus skal forkæles med en indvendig ombygning med endnu flere sovepladser, mere lysindfald og en mere åben oplevelse i de store rum, som man kender det fra moderne parcelhuse. Eller måske skal dit sommerhus, som så småt bærer præg af havluftens tæring, blot gennem en mindre renovering. Hvad end dine ønsker og behov er, er vi som erfarne tømrere og snedkere klar til at bringe vores ekspertise og erfaring i spil for at realisere dine ønsker og drømme.

Vi har selvfølgelig et indgående kendskab til lovgivningen og alle de gældende regler om ombygning af fritids- og sommerhuse. Så du kan trygt overlade renovering eller ombygning af dit sommerhus til os. Vi behandler alle opgaver med respekt for vores kunders behov og solid håndværksmæssig stolthed. Det er blandt andet med til at garantere din og vores tidligere kunders fulde tilfredshed.

Renovering af sommerhus

Hvad kan din tømrer i Aalborg hjælpe dig med?

Ombygning af sommerbus

Ombygning af sommerhus med professionel omhu

Med udgangspunkt i vores bygningskonstruktør kan vi give dig en unik mulighed for at visualisere renoveringen eller ombygningen af dit sommerhus for dig. Hos os får du således en stor indsigt i arbejdsgangene, kyndig vejledning samt en overskuelig plan for hele processen omkring ombygningen af dit sommerhus.


Du kan desuden få betydelig indflydelse på det færdige resultat i samråd med os. Og det sætter vi en særlig ære i. For et sommerhus har ofte mere personlig karakter og personlighed end et almindeligt parcelhus – så derfor er det også særligt vigtigt for os, at du får dit sommerhus til se ud præcis, som du gerne vil have det efter ombygningen. Så kan du snart glæde dig til at holde fri, som man bør holde fri.

Få gratis råd om og tilbud på ombygning af sommerhus

Vi lytter naturligvis til dine ideer og visioner – men bidrager gerne med inspiration og vores professionelle erfaring i ombygning og renovering af sommerhuse. I os får du en sagkyndig rådgiver og samarbejdspartner med sans for kvalitet og godt, nordjysk håndværk. Du får også en fast plan for ombygningen eller renoveringen af dit sommerhus med fuld afklarethed omkring budget, byggeproces og deadlines, der vil blive overholdt. Men inden da er du naturligvis mere end velkommen til at få en uforpligtende snak om dine planer – så skal vi nok give et fornuftigt tilbud på indvendig/udvendig ombygning eller renovering af dit sommerhus.

Ombygning af sommerhus

Vil du gerne have et tilbud til dit sommerhus?

Indhent et tilbud på nye vinduer, døre eller efterisolering af dit sommerhus.

Kontakt os, så sætter vi et tilbud sammen til dig med en god pris på nyt tag, nye vinduer eller noget helt tredje.

Du kan give os et kald på telefon 60 17 91 00,
sende en mail til os på info@krognerogtoft.dk
eller indsende nedenstående kontaktformular

     Ring: 60 17 91 00 Få et tilbud 60179100 Få et tilbud