+45 60 17 91 00

Renovering/ombygning af bolig

Renovering af bolig

Renovering eller ombygning af bolig

Hos Krogner og Toft har vi forståelse for, at en bolig ikke bare er en kasse, hvor man kan sove og være til. Din bolig er dit hjem. Og dit hjem er det sted i hele verden, hvor du bør kunne trække dig tilbage og føle, at det er her, du hører til sammen med dine nærmeste. Derfor behandler vi enhver renovering eller ombygning af bolig med den største respekt for dem, der skal bo der. Det er mest værd for dig og din bolig – det gælder uanset, om din bolig er et hus, et rækkehus, en lejlighed eller et fritids- eller sommerhus. Men det er også givende for os, der planlægger ombygningen eller renoveringen sammen med dig, og sørger for, at det færdige resultat er perfekt og noget, vi hver især kan trives i og være stolte af.

Renovering eller ombygning af bolig

Hvad kan din tømrer i Aalborg hjælpe dig med?

Renovering af bolig

Skal din bolig have en renovering eller en ombygning?

En renovering af din bolig kan være nødvendig, hvis din bolig fremstår slidt og medtaget af mange års vind og vejr. Måske trænger din bolig for eksempel til et helt nyt tag, nye vinduer og døre, ekstra isolering eller en modernisering af facaden. En ombygning af din bolig sker ofte på baggrund af en ændring af dine daglige behov eller den måde, din familie lever på. Måske har din familiesituation ændret sig positivt, så du har brug for et ekstra værelse. Måske har du omvendt brug for mere albueplads og luft i de rum, der er i din bolig. Eller måske har du planer om at få den solterrasse, du har gået og drømt om i mange år.

Uanset hvor du står i overvejelserne omkring renovering eller ombygning af din bolig, har du altid mulighed for at kontakte os for at få et bud på, hvordan det endelige resultat kan se ud, og hvordan det kan fungere for dig. Du behøver ikke nødvendigvis at have en fuldstændig fastlagt køreplan for, hvad det er, du gerne vil have gjort ved din bolig. Det er noget af det, vi hjælper dig med. Måske har du blot en ide eller et nyt behov – og så kan vi tage en snak om det, hvor vores input er baseret på mange års erfaring, sans for håndværksmæssig kvalitet og faglig kyndighed.

Kontakt os og få vores bud på en god løsning

Vi er altid klar til at tage en snak om dine ønsker og behov. Så tøv ikke med at gribe fat i os, når du står med et renoverings- eller ombygningsprojekt i tankerne. Hos os kan du være sikker på at få kyndig vejledning og sparring omkring dit byggeprojekt. Vi sætter en særlig ære i at skabe gennemsigtighed gennem hele processen, så du ved præcis, hvad der kommer til at ske – også selv om du ikke har dyb indsigt i de faglige discipliner, som vi er eksperter i. I det tilbud, vi udarbejder til dig, giver vi fuldt overblik over budget og tidsfrister – det er en del af din garanti for et fornuftigt samarbejde omkring renovering eller ombygning af din bolig, som forløber gnidningsfrit og giver et tilfredsstillende slutresultat.

Ombygning af bolig

Vil du gerne have et tilbud på en renovering eller ombygning?

Indhent et tilbud på renovering eller ombygning til din bolig.

Kontakt os, så sætter vi et tilbud sammen til dig med en god pris på nyt tag, nye vinduer eller noget helt tredje.

Du kan give os et kald på telefon 60 17 91 00,
sende en mail til os på info@krognerogtoft.dk
eller indsende nedenstående kontaktformular

     Ring: 60 17 91 00 Få et tilbud 60179100 Få et tilbud