+45 60 17 91 00

Privat

Vi udfører alt fra tagrenovering til montering af vinduer og døre i privaten.

Alsidig tømrervirksomhed i Aalborg

Trænger dit sommerhus til en gennemgribende renovering eller en kærlig hånd? Eller overvejer du at få udskiftet dine vinduer og døre i privaten?

Hos Krogner & Toft hjælper vi private kunder med tømrerarbejde i alle afskygninger. Vi varetager både små og store opgaver for vores kunder i Nordjylland, og har du brug for en professionel hjælpende hånd, sender vi også gerne en mand hjem til dig.

Vi er den foretrukne tømrer i Aalborg og omegn for en lang række af private kunder, og hvad enten du gerne vil have os til at se på dit tag eller et fremtidigt projekt med nybyg, er vi klar til at løse opgaven.

Udskiftning af vinduer privat

Vi udfører

Tømrearbejde privat

Vi kommer, når du kalder

Lige meget om du har brug for vores hjælp til en mindre eller en større opgave, tager vi gerne turen hjem til dig. Vi har erfaring med alt fra at lægge tag og udskifte vinduer og døre til at foretage renovering af boliger og bygge nyt.

Der er ikke den opgave inden for tømrerbranchen, som vi ikke er mand for at klare, og vi har en stor erfaring med mange opgaver på bagen.

Vil du gerne have et tilbud?

Hvad enten du gerne vil indhente et tilbud på nye vinduer og døre eller efterisolering af din bolig, udarbejder vi til hver en tid gerne et til dig.

Kontakt os, så sætter vi et tilbud sammen til dig med en god pris på nyt tag, nye vinduer eller noget helt tredje.

Du kan give os et kald på telefon 60 17 91 00,
sende en mail til os på info@krognerogtoft.dk
eller indsende nedenstående kontaktformular

     Ring: 60 17 91 00 Få et tilbud 60179100 Få et tilbud