+45 60 17 91 00

Renovering/ombygning af hus

Renovering af hus

Renovering eller ombygning af hus

Hos Krogner og Toft har vi ekspertise i selvstændigt at håndtere både mindre renoveringsopgaver og større ombygningsprojekter, hvor du har mulighed for at sætte dit eget personlige præg på dit hus. I den sammenhæng vil vi gerne hjælpe dig med at finde en løsning, der ubetinget forbedrer dit hus og øger værdien af det uden at ødelægge dit hus’ arkitektoniske grundide og charme. En ændring eller forbedringsprojekt af dit hus kan være en overvældende ting at forholde sig til, inden man kommer i gang. Men vi er til for at hjælpe dig ved at varetage hele processen.

Vi har erfaring med alle relevante fagområder vedrørende renovering og ombygning af huse, og vi har desuden vores egen bygningskonstruktør – derfor får du et fast sammentømret team af fagspecialister og håndværkere omkring dit renoveringsprojekt, som er vant til at levere høj kvalitet og fungere som en effektiv fælles enhed. Vores fornemste opgave består indledningsvis i at lytte til dine overvejelser. Herefter bidrager vi med vores faglige input med udgangspunkt i dine ideer og visioner og sørger for at følge dit projekt helt til dørs.

Ombygning af hus

Hvad kan din tømrer i Aalborg hjælpe dig med?

Renovering/ombygning af hus

Vi lever for at gøre husejere glade

Når du skal ændre ting ved dit hus, er det vigtigt at betragte huset som helhed. Der er naturligvis nogle begrænsninger for både renovering og ombygning, som for eksempel er styret af husets oprindelige konstruktion, den gældende lovgivning for ombygning af huse samt din økonomi. Men inden for de begrænsninger vil der ofte være utallige veje at gå. Vi sætter en ære i at se de helt rigtige muligheder og lave de perfekte løsninger i samspillet mellem dine ønsker og vores erfaring.

Vi kan håndtere totalentreprisen og garanterer professionel projektstyring fra planlægningsfasen til byggeri og helt indtil, at du træder ind i din færdige bolig. Vi sørger for, at alle håndværkere bliver sat ind på det rette tidspunkt og sikrer dermed en effektiv arbejdsproces. Vi fører dig således bekymringsfrit gennem hele byggeprojektet, uanset omfanget af renovering eller ombygning af dit hus.

Kontakt os for et tilbud på renovering eller ombygning

For os er der ingen opgaver omkring renovering eller ombygninger af huse, der er for små eller for store. Vi udfører alt lige fra udskiftning eller reparation af dit tag, udskiftning af vinduer og døre, renovering af alle typer fritidshuse og boliger, montering af nye gulve og lofter, isolering, energioptimering og alle tænkelige former for tømreropgaver.

Uanset, hvad du måtte have af overvejelser eller visioner i forbindelse med den forestående forbedring af dit hus, er du meget velkommen til at kontakte os for at få en snak om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig. Du kan eventuelt også blive inspireret af de renoverings- og ombygningsprojekter på huse, vi tidligere har lavet. Vi ser frem til at levere en personlig service allerede i rådgivningsfasen – og vi giver dig naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på det renoverings- eller ombygningsprojekt, vi finder frem til i fællesskab.

Renovering af hus

Vil du gerne have et tilbud på en renovering eller ombygning?

Indhent et tilbud på renovering eller ombygning til dit hus.

Kontakt os, så sætter vi et tilbud sammen til dig med en god pris på nyt tag, nye vinduer eller noget helt tredje.

Du kan give os et kald på telefon 60 17 91 00,
sende en mail til os på info@krognerogtoft.dk
eller indsende nedenstående kontaktformular

     Ring: 60 17 91 00 Få et tilbud 60179100 Få et tilbud