+45 60 17 91 00

Renovering af tag

Tagrenovering

Renovering af tag

Ethvert tag bliver med tiden medtaget af vind og vejr. Det kan ikke undgås. Derfor bliver det nogle gange nødvendigt med en tagrenovering. En renovering af et tag kan virke som et noget uoverskueligt projekt – men når du vælger os til din tagrenovering, hviler dit projekt på mange års professionel erfaring med tagrenoveringsopgaver af forskellig art. Det betyder, at du kan få grundig vejledning, inden vi påbegynder renoveringen, at du trygt kan overlade arbejdet til os, når beslutningerne er taget i fællesskab – og at du kan være helt sikker på, at vi får renoveringen af dit tag færdig til den aftalte tid.

Vi sørger naturligvis for at behandle dine ønsker og din bolig med den største respekt. Samtidig udarbejder vi en teknisk plan, et fastlagt budget og en tidsfrist i samarbejde med dig, som giver overblik over tagrenoveringen og sikrer din fulde tilfredshed.

Renovering af tag

Hvad kan din tømrer i Aalborg hjælpe dig med?

Nyt tag

En tagrenovering giver nyt liv til din bolig

Uanset om du planlægger en renovering af dit tag på grund af skader, energimæssige årsager eller af rent kosmetiske grunde, kommer det til at give et helt nyt udtryk til dit hus. Der er mange forhold at tage højde for og mange veje at gå. Det drejer sig for eksempel om, hvilke materialer man vælger at bruge til tagrenoveringen, og hvordan man ønsker sig, at resultatet skal se ud.

Vi sætter en ære i at lytte til dine ønsker og behov og vil glæde os til at foretage en renovering af dit tag, der giver et friskt løft til boligens udseende, sikrer miljøet og giver besparelser på din energiregning. Samtidig vil en renovering af dit tag naturligvis hæve værdien af din bolig i de kommende årtier. Vi vejleder gerne om forskellige tagløsninger og lægger os i selen for at levere den bedste håndværksmæssige kvalitet og den bedste service til dig gennem hele processen.

Få et tilbud på renovering af dit tag

Hos Krogner og Toft er vi erfarne i at lægge enhver form for tag til alle typisk danske boligtyper. Så står du for at skulle renovere taget til din bolig, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os for at få et helt uforpligtende tilbud. Så kommer vi forbi og ser på sagen – men vi føler os allerede ret sikre på, at vi kan hjælpe dig, uanset hvad grunden til ønsket om en tagrenovering måtte være, og uanset hvad du har af ønsker og behov i forhold til dit nye tag. Vi giver dig også gerne sparring, vejledning og gode forslag med på vejen, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dig og din bolig.

Vi har mange års solid erfaring med renovering af tag, som understøttes af vores egen bygningskonstruktørs specialviden. Det er din garanti for at få leveret et professionelt stykke tagrenoveringsarbejde, som lever op til alle krav om kvalitet, og som du bliver glad for at se på i mange år. Så tøv ikke med at kontakte os med dine tanker om en tagrenovering – vi kan sagtens hjælpe dig med det hele.

Renovering af tag

Vil du gerne have et tilbud på et nyt tag?

Indhent et tilbud på nye vinduer og døre eller efterisolering af din bolig.

Kontakt os, så sætter vi et tilbud sammen til dig med en god pris på nyt tag, nye vinduer eller noget helt tredje.

Du kan give os et kald på telefon 60 17 91 00,
sende en mail til os på info@krognerogtoft.dk
eller indsende nedenstående kontaktformular

     Ring: 60 17 91 00 Få et tilbud 60179100 Få et tilbud