+45 60 17 91 00

Tømrer i Brønderslev


Er det en tømrer i Brønderslev, som du er på udkig efter? Så behøver du ikke lede længere.

Tømrer i Brønderslev

Vi kan hjælpe dig med

Vil du gerne tale med os?

Hvad enten du har spørgsmål til vores ydelser eller priser, eller du gerne vil have en tømrer i Brønderslev ud at se på dit tag eller dine vinduer, hører vi meget gerne fra dig. Vi hører gerne fra dig på telefon 60 17 91 00, SMS 60179100 eller send en mail afsted til os på info@krognerogtoft.dk

Få et uforpligtende tilbud

    Hvad koster en tømrer i Brønderslev?

    Prisen på vores ydelser varierer meget. Renovering af en bolig kan være et vidt begreb. I hvilken stand fremstår boligen? Hvor gennemgribende en renovering ønsker du? Hvor mange kvadratmeter er der tale om? Og når det kommer til udskiftning af vinduer og døre, afhænger prisen ikke alene af antallet, der skal skiftes, men også af hvilken type af vindue eller dør, der skal monteres.

    For at give dig en pris på en ydelse udført af vores tømrer i Brønderslev vil vi meget gerne se din bolig og derudfra udarbejde et skriftligt tilbud til dig. Så kan vi meget nemmere ramme plet og tilbyde dig en realistisk og fair pris.

    Hos Krogner & Toft er vi den foretrukne tømrer for mange kunder i Brønderslev og omegn. Vi løser store som små opgaver, og det har ingen betydning for os, om du henvender dig som privatperson eller som erhvervsdrivende. Vi er vant til at udføre alt fra nybyggeri og totalrenoveringer til at lægge nyt tag på boliger eller at skifte gamle vinduer og døre ud med nye. Mangler du en kompetent tømrer i Brønderslev, ser vi frem til at høre fra dig.

     Ring: 60 17 91 00 Få et tilbud 60179100 Få et tilbud