+45 60 17 91 00

Tømrer i Dronninglund

Trænger din bolig til en kærlig hånd? Eller vil du gerne i gang med at bygge dit nye drømmehus?

Tømrer Dronninglund

Hvad har du brug for vores hjælp til?

Bestil et tilbud allerede i dag

Har du spørgsmål til os, der går på vores priser eller ydelser? Eller har du en opgave, som du gerne vil have en tømrer i Dronninglund til at afgive et tilbud på? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi hører gerne fra dig på telefon 60 17 91 00, SMS 60179100 eller send en mail afsted til os på info@krognerogtoft.dk

Få et uforpligtende tilbud

    Færdige løsninger hos din tømrer i Dronninglund

    Når du samarbejder med os, kan du være sikker på, at vi ikke anskuer en opgave som afsluttet, før vi har udført vores arbejde ordentligt og kan præsentere dig for en færdig løsning. Vores medarbejdere har alle sans for detaljen, og de lader intet være overladt til tilfældighederne. Det sikrer dig et gennemarbejdet og helt igennem professionelt og færdigt resultat.

     

    Så er der professionel hjælp at hente hos tømrervirksomheden Krogner & Toft. Vi udfører alle former for tømrerarbejde, og vi kører ud til kunder over det meste af Nordjylland. Vil du gerne hyre os som din tømrer i Dronninglund til at optimere din bolig med nye vinduer eller et nyt tag, giver vi dig gerne et tilbud på det, og vil du gerne have vores hjælp til at bygge et nyt hus eller renovere din bolig, tager vi også gerne en snak med dig om det.

     Ring: 60 17 91 00 Få et tilbud 60179100 Få et tilbud