+45 60 17 91 00

Tømrer i Hjørring

Skal vi hjælpe dig med at få lagt nyt tag på dit hus? Eller trænger dine vinduer og døre til en kærlig hånd? Så er du landet det helt rigtige sted.

Tømrer Hjørring

Når du gerne vil have en professionel løsning

Faglighed er en af de værdier, som vi vægter højt i vores tømrerfirma i Hjørring, og du kan være sikker på, at du får en professionel løsning hver gang, at du samarbejder med os. Vi tør godt garantere dig, at vi skaber gode resultater i dit hjem – hvad enten du så tilkalder os for at få energioptimeret din bolig eller for at få foretaget en gennemgribende renovering af dit hus. Har du behov for hjælp fra en dygtig og pålidelig tømrer i Hjørring, så er vi kun et opkald væk.

Vil du gerne have et tilbud på en opgave?

Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du har en opgave, som du overvejer at få os til at varetage. Har du spørgsmål til vores ydelser eller priser, er du også altid velkommen til at kontakte din tømrer i Hjørring. Vi hører gerne fra dig på telefon 60 17 91 00, SMS 60179100 eller send en mail afsted til os på info@krognerogtoft.dk

Få et uforpligtende tilbud

    Tømrer i Hjørring med sans for kvalitet

    Der er ikke den opgave inden for tømrerfaget, som vi ikke gerne giver os i kast med hos Krogner & Toft. Med flere års erfaring i bagagen har vi prøvet lidt af hvert, og vi bringer også gerne vores store faglige viden i spil, når du har brug for vores hjælp og ekspertise. Vi udfører tømrerarbejde for både privatkunder og erhvervskunder, og som tømrer i Hjørring kører vi ud til kunder i det meste af Nordjylland.

     Ring: 60 17 91 00 Få et tilbud 60179100 Få et tilbud