+45 60 17 91 00

Tømrer i Løkken

Mangler du ekspertise fra en erfaren tømrer i Løkken?

Tømrer Løkken

Hvilke opgaver løser vi for vores kunder?

Skal vi udarbejde et tilbud til dig?

Har du en opgave, som du gerne vil have løst af en tømrer i Løkken, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi hører gerne fra dig på telefon 60 17 91 00, SMS 60179100 eller send en mail afsted til os på info@krognerogtoft.dk

Få et uforpligtende tilbud

    Erfaren og serviceminded tømrer i Løkken

    Med mange års erfaring på bagen har vi oparbejdet en stor ekspertise og know-how inden for vores felt. Hvad enten du har brug for professionel sparring, når det kommer til nybyggeri, eller du gerne vil vide, hvordan du bedst muligt vedligeholder dit nye tag, står vi klar med kyndig rådgivning. Vi sætter en ære i at skabe værdi for vores kunder – både i form af de håndværksmæssige resultater, som vi skaber, men også i form af professionel sparring og rådgivning.

    Krogner & Toft er en nordjysk tømrervirksomhed, der løser opgaver for kunder i det meste af Nordjylland. Har du brug for vores hjælp, sender vi også gerne en dygtig tømrer hjem til dig. Både større opgaver som nybyggeri eller renovering af boliger er en del af vores dagligdag, men også mindre opgaver som udskiftning af vinduer og døre eller isolering af boliger er en del af vores forretning. Vil du gerne have et tilbud på en opgave fra en tømrer i Løkken, er du velkommen til at tage fat i os allerede i dag.

     Ring: 60 17 91 00 Få et tilbud 60179100 Få et tilbud