+45 60 17 91 00

Tømrer i Nordjylland

Søger du en tømrer i Nordjylland, som kan hjælpe dig med at lægge nyt tag eller at udføre andre tømreropgaver i dit hjem?

Nordjylland

Vi mestrer hele paletten

Vi varetager både små og store opgaver for vores kunder, og der er ikke den udfordring, som vi ikke gerne tager op. Vi har prøvet kræfter med lidt af hvert inden for vores branche, og det kommer os til gode hver eneste dag, når vi er ude ved vores kunder for at udføre et stykke tømrerarbejde. Har du brug for hjælp fra en tømrer i Nordjylland, kan du være sikker på, at vi mestrer opgaven, og at vi udfører den til den aftalte tid og pris.

Ring til din tømrer i Nordjylland

Vi hører gerne fra dig på telefon 60 17 91 00, SMS 60179100 eller send en mail afsted til os på info@krognerogtoft.dk

Få et uforpligtende tilbud

    Din bolig – din tømrer i Nordjylland

    Hos Krogner & Toft har vi mange års erfaring inden for tømrerbranchen, og vi udfører alle former for tømreropgaver. Hvad enten du gerne vil have skiftet dine vinduer ud med nye, eller du gerne vil have lavet nye gulve eller lofter, sender vi gerne en mand hen til dig. Vi er den foretrukne tømrer i Nordjylland for mange af vores kunder, og vi giver også gerne dig en professionel hjælpende hånd.

    Når du står over for en boligrenovering og kalder på os, har vi stor respekt for din bolig og det arbejde, som du står over for. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at få skabt et resultat, som matcher dine krav og forventninger. Det gælder uanset, om vi skal hjælpe dig med energioptimering af din bolig, udskiftning af vinduer og døre eller noget helt tredje. Vores opgave er at skabe resultater, som skaber værdi for dig og din bolig, og det sætter vi en stor ære i.

     Ring: 60 17 91 00 Få et tilbud 60179100 Få et tilbud