+45 60 17 91 00

Tømrer i Sæby

Har du en opgave, som du gerne vil have løst af en erfaren tømrer i Sæby? Så har vi den helt rette mand til opgaven.

Tømrer Sæby

Opgaver, som vi udfører for vores kunder

Foretrækker du at ringe eller skrive?

Du er velkommen til at tage fat i os, hvis du gerne vil have os til at give et tilbud på en opgave, som du skal have løst, eller hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller priser. Vi hører gerne fra dig på telefon 60 17 91 00, SMS 60179100 eller send en mail afsted til os på info@krognerogtoft.dk

Få et uforpligtende tilbud

    Tømrer i Sæby til privat og erhverv

    Vores kunder består af både privatkunder og erhvervskunder, og vi er vant til at håndtere alle de typiske tømreropgaver, som du som husejer eller virksomhedsejer står over for. Vi tilbyder dig en professionel løsning, uanset om du henvender dig som privatkunde eller som erhvervsdrivende. Som din tømrer i Sæby vil vi gøre vores absolut bedste for at imødekomme dine ønsker og skabe de resultater, som du drømmer om.

     

    Hos Krogner & Toft kan vi tilbyde dig en professionel løsning på alle tænkelige tømreropgaver. Med mange års erfaring inden for tømrerbranchen kan du være sikker på, at du får hjælp til at optimere din bolig fra en kompetent tømrer i Sæby, der har sans for selv den mindste detalje. Vi tager fat på alt fra mindre opgaver, som at skifte vinduer eller reparere tag, til de større og mere omfattende opgaver, som at bygge nyt hus eller totalrenovere din bolig.

     Ring: 60 17 91 00 Få et tilbud 60179100 Få et tilbud